Voorlichting> VU is verder kijken
Voorlichting

De Faculteit der Geesteswetenschappen van de VU biedt je het hele jaar door mogelijkheden om meer informatie te krijgen over een opleiding of eens de sfeer te komen proeven op de universiteit. Denk maar aan een dagje meelopen met een student, een masterclass of natuurlijk de Bachelordag op 7 februari en de Masterdag op 14 maart!

Sluiten Bachelorvoorlichting > Mastervoorlichting >
Filosofie studeren?> VU is verder kijken
Filosofie studeren?

De studie Wijsbegeerte aan de VU is breed en geeft tevens een grondig overzicht van de geschiedenis van de wijsbegeerte en de vele deelgebieden die dit vak rijk is. Je specialiseert je in de loop van de studie in gebieden die van oudsher tot de wijsgerige disciplines behoren, zoals de geschiedenis van de filosofie, ethiek, wijsgerige antropologie, sociaal-culturele wijsbegeerte, kentheorie, ontologie/metafysica, wetenschapsfilosofie en logica.

Sluiten Bacheloropleiding Filosofie >
Nederlands voor anderstaligen> VU is verder kijken
Nederlands voor anderstaligen

VU-NT2 biedt taalonderwijs aan voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren spreken en verstaan, schrijven en lezen. Docenten, professionals en organisaties die zich met taalonderwijs bezighouden, kunnen bij VU-NT2 terecht voor een docentenopleiding, advies, training, samenwerking in projecten en ontwikkeling van leermiddelen.

Sluiten NT2 Academy > NT2 Expert >

  Agenda

  24 - 30 augustus | Overig

  VU Introductiedagen

  22 september | 13.00 - 15.00 | Congres / Symposium

  Conference: Interpretation and Meaning in Philosophy and Religion

  22 september | 13.30 - 17.30 | Overig

  Koos Bosma Lecture & Spatial Heritage Colloquium

  Meer evenementen

  spamfuik@vu.nl