Docent worden?> VU is verder kijken
Docent worden?

Herinner jij je nog die leraar op de middelbare school die jou haarfijn kon uitleggen wanneer je present continuous moest gebruiken? Die leuke ezelsbruggetjes had of jou inspireerde om meer boeken te gaan lezen? Dan snap jij hoe belangrijk een goede leraar is! Ook zo’n goede leraar worden? Volg dan de tweejarige masteropleiding Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs.

Sluiten Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs >
Academic Language Programme> VU is verder kijken
Academic Language Programme

Nieuw voor de VU: een uitgebreid pakket van taaldiensten voor de VU-gemeenschap. Cursussen, workshops en taaladvies voor studenten, promovendi, docenten, bestuurders en ondersteunend en beheerspersoneel (OBP). Op het gebied van het Engels en het Nederlands.

Sluiten Ga naar het aanbod >
Philosophy, Politics and Economics (PPE)> VU is verder kijken
Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Uniek in Nederland: een bachelor opleiding die filosofie, politicologie en economie verbindt. Zie jij jezelf als toekomstig leider in het bedrijfsleven, de politiek of daarbuiten? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Sluiten  Philosophy, Politics and Economics (PPE) >
Nederlands als tweede taal> VU is verder kijken
Nederlands als tweede taal

VU-NT2 biedt taalonderwijs aan voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren spreken en verstaan, schrijven en lezen. Docenten, professionals en organisaties die zich met taalonderwijs bezighouden, kunnen bij VU-NT2 terecht voor een docentenopleiding, advies, training, samenwerking in projecten en ontwikkeling van lesmateriaal.

Sluiten NT2 Academy > NT2 Expert > NT2 Professional >
Graduate School of Humanities > VU is verder kijken
Graduate School of Humanities

Graduate School of Humanities: verbindt onderwijs en onderzoek in uitdagende masters, research masters & PhD programma’s – waar studenten en promovendi fundamenteel geesteswetenschappelijk onderzoek leren verbinden met urgente kwesties.

Sluiten Lees meer over de Graduate School of Humanities >

    spamfuik@vu.nl