Home > Nieuws en Agenda > Agenda > 2017-03-03 Workshop Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents
Agenda-overzicht

Workshop: Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents

• Startdatum 03-03-2017

• Einddatum 03-03-2017

• Locatie Hoofdgebouw VU, eerste verdieping, Tentoonstellingsruimte

• Titel Een rondleiding en workshop bij de tentoonstelling ‘Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents’ over de manier waarop internationale kunstenaars en parfumeurs geuren in hun kunst verwerken en zo de grenzen van de ‘visuele’ kunst oprekken.

• Onderdeel Universiteitsbibliotheek

• Categorie Overig

• Evenementtype Congres / Symposium

Een rondleiding en workshop bij de tentoonstelling ‘Aromatic Art (Re-)reconstructed: In Search of Lost Scents’ met en over historische geuren vindt plaats op:
3 maart 2017: 18:00 – 18.45
16 maart  2017: 18:00 – 18.45
10 april  2017: 18.00 – 18.45

Voor deelname graag een email sturen naar c.l.verbeek@vu.nl

Symposium, tentoonstelling en rondleiding zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen Wende Wallert - Universiteitsbibliotheek Vrije Universiteit, Caro Verbeek, onderzoeker faculteit Geesteswetenschappen Vrije Universiteit, International Flavours & Fragrances en het Rijksmuseum.