Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > Symposium 22 februari: Historische bronnen in academische context
01-02-2017

Symposium 22 februari: Historische bronnen in academische context

Van laagdrempelige toegang tot succesvolle integratie

Op woensdag 22 februari organiseren de Universiteitsbibliotheek VU en het Stadsarchief Amsterdam een symposium over Historische bronnen in academische context.

Wetenschappers delen tijdens deze bijeenkomst hun ervaringen met betrekking tot de integratie van historisch bronnen in hun onderzoek en onderwijs.

Laagdrempelige toegang tot content en professionele ondersteuning zijn hierbij een voorwaarde. Om collecties nog beter toegankelijk te maken kunnen bibliotheken en archieven samen met onderzoekers optrekken bij integratie van nieuwe technologieën in hun dienstverleningsproces. De presentaties geven hier belangrijke input voor.

Sprekers:
Mr. dr. M.R. Kremer, Faculteit Rechtsgeleerdheid VU,
Dr. C. van den Broeke, Faculteit Godgeleerdheid VU,
Dr. J.H.M. de Waardt, Faculteit Geesteswetenschappen VU

sprekers symposium 22 februari

Volledige programma

Aanmelden (Noodzakelijk aangezien het aantal plaatsen beperkt is)

Locatie:
Aurorazaal VU Hoofdgebouw
Vanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loop je rechtsaf voor de koffiecorner het restaurant in. Vervolgens sla je meteen linksaf en dan sta je voor de ingang van de Aurorazaal.
Routebeschrijving naar het VU Hoofdgebouw

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de Universiteitsbibliotheek