Studievereniging Kliché

Studievereniging Kliché is de studievereniging voor de studies Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW), Literatuur en Samenleving (L&S) en Media Kunst Design Architectuur (MKDA) van de faculteit Geesteswetenschappen. Studeren is vaak hard werken en daarom is het extra leuk als je af en toe ook kan ontspannen door deel te nemen aan leuke activiteiten en borrels. Hiervoor is studievereniging Kliché in het leven geroepen! 

De studievereniging organiseert elke maand een aantal studie-inhoudelijke activiteiten zoals museumbezoeken, workshops, interessante lezingen en dergelijke. Daarnaast is er één keer in de drie weken een borrel in onze gezellige stamkroeg in hartje Amsterdam. Als hoogtepunt organiseert Kliché elke jaar de studiereis naar een Europese of niet-Europese stad. Zo hebben we afgelopen jaar met een groep van achttien studenten een week lang Marrakesh onveilig gemaakt. Naast alle leuke, leerzame en gezellige activiteiten krijg je door lid te worden van Kliché ook korting op je studieboeken, want studeren is natuurlijk al duur genoeg! 

Lid worden?
Lid worden kost €15 voor eerstejaars en €10 voor ouderejaars. Je kunt ook lid worden voor drie jaar (dat is je gehele bacheloropleiding), voor maar €25.
Mail je gegevens naar kliche.fgw@vu.nl om lid te worden. 

Meer informatie
Benieuwd naar onze activiteiten? Volg ons op Facebook.

Meer informatie vind je op de website van Kliché

Wij zien je graag bij ons terug!


Word ook lid van KLICHé!
Word ook lid van KLICHé!