Juliette Huijgen verkozen tot studenTalent van het jaar

Juliette Huijgen, researchmasterstudent Visual Arts, Media and Architecture, is bij FGW verkozen tot studenTalent van het jaar 2017.

30-06-2017 | 11:28

Juliette ontving de prijs op 27 juni uit handen van de decaan Michel ter Hark. De prijswinnaar is bepaald door een jury, samengesteld uit docenten van het jaar uit de verschillende afdelingen van de faculteit en de studentassessor van het faculteitsbestuur. Uit de inzendingen werden drie studenten genomineerd: ook Cas van der Lee, bachelorstudent Geschiedenis en Jana Hopstaken, masterstudente Philosophy, Bioethics and Health maakten kans op de prijs.

Uit het juryrapport: "Juliette is van een hbo-opleiding Product Design via een pre-master en een master nu bezig met de afronding van een researchmaster Zij heeft haar opleidingen uitmuntend doorlopen. Tijdens haar studies is zij actief gebleven als ontwerper van kunst, met maatschappelijke thema’s, zoals euthanasie. Daarnaast is ze zeer betrokken bij FGW als lid van de opleidingscommissie en student-assistent bij het cluster kunst & cultuur." De jury noemt Juliette ‘een academisch en veelzijdig talent dat meerdere partijen samenbrengt’.

De faculteit zal Juliette ook voordragen voor de VU-studenTalentprijs, die in het najaar wordt uitgereikt.