Weg met de schrijfblokkade!

Als je interesse hebt voor deze (online) workshop, meld je dan aan door een email te sturen naar alp.fgw@vu.nl voor 15 april 2021. Op 17 april zullen we je laten weten of de workshop door zal gaan en prikken we een datum met alle studenten die zich hebben aangemeld.

Ben je bezig met je scriptie en loop je vast? Een schrijfblokkade is een veelvoorkomend probleem voor scriptieschrijvers. Maar je hoeft er niet mee te blijven zitten.

Deze online-workshop is bedoeld voor studenten die hun scriptie aan het schrijven zijn en willen leren hoe ze de schrijftaken effectiever aan kunnen pakken. In de workshop zullen we de verschillende stappen van het schrijfproces doorlopen en per fase de valkuilen bespreken, waarbij we uiteraard ook kijken naar manieren om de valkuilen te voorkomen en problemen op te lossen. We gaan oefenen met verschillende technieken die bedoeld zijn om door je schrijfblokkade heen te komen. De oefeningen zijn gericht op het produceren van tekst en op het vereenvoudigen van schrijftaken. Aan het einde van de workshop maken we een stappenplan waar je tijdens de rest van het schrijven van je scriptie op terug kunt vallen.

Praktische informatie
Aantal deelnemers: 15
Docent: Gea Dreschler
Kosten:  €30
Workshopcode: SCH-W-NL-4 Inschrijvenen Contact
alp.fgw@vu.nl