Bachelorvoorlichting

VU Bachelordag

Ben je benieuwd hoe het is om aan de VU te studeren? Wil je graag meer weten over onze bacheloropleidingen? Kom dan naar de VU Bachelordag!

Proefstuderen

Wil je de bacheloropleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen echt goed leren kennen? Kom dan langs bij Proefstuderen!

Tijdens een dagje proefstuderen ben je een dag(deel) te gast bij een opleiding van jouw keuze. Ervaar zelf hoe het is om te studeren aan de VU.

Let op: voor onderstaande bacheloropleidingen verloopt het aanmelden voor Proefstuderen anders:

  • Archeologie
  • Griekse en Latijnse taal en cultuur
  • Oudheidwetenschappen

Proefstuderen bij deze opleidingen verloopt via de UvA.

MasterClassics Oudheid

Tijdens de MasterClassics Oudheid maak je kennis met de bacheloropleidingen Archeologie, Griekse en Latijnse taal en cultuur en Oudheidwetenschappen aan de VU. Meer informatie over de MasterClassics Oudheid.

Open Opgraving

Houd je van geschiedenis en zoek je graag naar sporen uit het verleden? Dan is de bacheloropleiding Archeologie wat voor jou! Benieuwd hoe een opgraving eruit ziet? Beleef het tijdens de Open Opgraving.

Zomerschool Klassieken

De Zomerschool Klassieke talen wordt ieder jaar door de UvA en de VU georganiseerd voor alle scholieren, studenten, docenten en anderen met een grote interesse in Grieks en Latijn. Meer informatie over de Zomerschool Klassieken.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over de bacheloropleidingen van Geesteswetenschappen? Gebruik dan het contactformulier.